Teatre Social: Enxarxats

 

 PROGRAMA SENCER TEATRE SOCIAL 2011

Aquest proper divendres 29 d’abril a les 19.30 h us convidem a tots/es a gaudir de la darrera sessió del VII cicle de Teatre Social.

Com veureu no es tracta d’una obra de teatre, en el sentit clàssic. Es tracta d’una sessió del cicle de teatre social, o de l’oprimit o teatre foro. En relitat aquest format escènic persegueix quelcom més que representar una història amb uns personatges, a un public que ho rep de forma passiva, sinó que a partir de les accions que es desenvolupen a l’escenari es busca la reflexió i la participació activa del public assistent. D’aquesta manera l’espectador passa a convertir-se, moltes vegades, en actor i/o director de la peça representada interactuant amb el guió i els propis actors, i proposant canvis d’enfocament, opinant sobre les qüestions plantejades i inclús es convertint-se en actor.

Per mes informació mireu aquest video de BTV, on la Anna Caubet,  una de les coordinadores de Impacta Teatre ens explica el gran concepte de especta-actor

La sessió d’aquest divendres forma part del VII Cicle de teatre social que aquest any s’ha dedicat a les decisions, de com aquestes ens marquen, d’on venim i cap on anem. Reflexionar sobre aquestes qüestions tant primordials, com els “per què” d’aquestes tries, pot resultar molt enriquidor. Les decisions i els seus processos han estat el pretext per gaudir d’aquest cicle que aquest divendres acaba.

A la sessió d’aquest divendres, titolada molt gràficament  ENXARXATS, s’aborda la temàtica de les xarxes socials i la nova necessitat d’estar permanentment connectats amb els altres. Mai haviem parlat, escrit, connectat, criticat, seduït i en definitiva mai ens havíem  “comunicat” tant amb els altres sense que estiguin al davant..!!  Tota una paradoxa!!

No sabem viure sense el mòbil a la butxaca, no podem estar sense consultar dues o tres vegades com a mínim el “mail” cada dia…. i sembla que no puguem estar tranquils sense tenir noticies de tothom a totes hores.

Quins són els veritables interessos de tenir-nos a tots dins d’aquesta xarxa? Què passa quan un vol sortir-se’n?

Com sempre cal felicitar la feina duta a terme per Impacta Teatre col·laboradors de fa temps i excel·lents actors i… educadors.

Esperem que la proposta us agradi i us paseu a dir la vostra!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s