Cantautors… falten 20 dies!!

 

 

Només falten… 20 dies!

Ara comença a animar-se. Ja comencen a arribar les primeres propostes… però en volem més!!

El proper dia 23 de maig s’acaba el període d’inscripció al concurs que es va iniciar el passat 21 de març. El sistema és ben senzill, tots aquells que estiguin interessats en participar poden enviar les seves propostes bé per correu electrònic  ( a l’adreça ccmatasiramis@gmail.com) bé per correu postal (especificant que és pel Concurs de Cantautors/es al Centre Cívic Matas i Ramis c/ Feliu i Codina nº20 – 08031Barcelona), o presencialment al centre cívic.

Les condicions per fer efectiva la inscripció també són molt senzilles. S’han de fer arribar, la fitxa amb les dades personals  (que es poden aconseguir en paper a diferents espais culturals aquest mateix blog, a la web del centre, o al faceboock del concurs) una maqueta amb les tres cançons pròpies que es volen presentar (en suport digital, mp3), i les lletres en un document mecanoscrit (si és en llengua estrangera, cal aportar traducció).

L’objectiu del concurs, com sabeu, no és altre que el promocionar i ajudar a la gent que comença en aquest difícil món de la música. Tenint present això a part dels premis en metàl·lic que també estan bé i alegren, volem ressaltar els diferents “bolos” que es faciliten als finalistes i guanyadors del certamen, com al Festival BarnaSants, la Llotja de música de Vilareal o a diferents convocatòries que es realitzen a la ciutat.

Una novetat d’aquest any és la possibilitat d’aconseguir les bases en castellà, donat que el concurs també es difon a la resta de l’Estat espanyol.  Les podeu aconseguir al link de sota.

15é Concurs de Cantautors/es BasesCatala

15 Concurso de Cantautores/as BasesCastellano

Facebook del Concurs

Hi han molts exemples de cantautors/es que, han participat al concurs i han començat una carrera plena d’èxits.  Podríem posar molts exemples, els més emblemàtics són els Estopa guanyadors de la segona edició, però volem acabar aquest post, amb una gran artista que es noticia aquests dies per la edició del seu segon treball, l’Anna Roig finalista de la edició del 2007. Us deixem gaudir amb el seu nou vídeo i… evidentment us animem a participar !!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s