Ivan Egea.Seqüències

Esta aquests dies a la sala gran exposada una de les exposcions més impactants de la programació d’aquest trimestre. Es tracta del  treball d’un jove pintor, que amb una técnica molt personal, aconsegueix quadres d’una gran força que no deixen indiferents a l’espectador. Es tracta del jove pintor lleidetà Ivan Egea que exposa el seu treballSEQÜÈNCIES

Estreta de la seva pàgina web, aquesta és un petita descripció de la seva incipient carrera:

Ivan Egea neix a Arbeca (Lleida) el 31 de gener de 1981.  
Desprès de fer els estudis secundaris a Lleida s’instal·la a Barcelona per cursar la carrera de Belles Arts a la Universitat de Barcelona.
En acabar viatja a Itàlia per practicar com escultor a un estudi taller de Pietrasanta (studio sem).
Un cop tornat es dedica a fer de professor d’arts plàstiques durant una temporada. A Dia d’avui es dedica a diferents feines totes relacionades amb el món de l’art.

SEQÜÈNCIES esta composada per una serie de rostres, destaca pel seu traç treballat i la gran expressivitat dels retrats. Molts comentaris del públic assistent aquests dies fan pensar que la proposta de l’Iván genera sensacions diverses al públic que la veu. És com si les cares et miressin als ulls des de la tela dels quadres… Una expo molt i molt recomenable!!

Estara al centre fins al proper dimarts 14 de juny. Si voleu ampliar invormació sobre l’artista, aneu a veure la seva pàgina web. IVAN EGEA WEB i

Us deixem també aqui l’agenda d’exposicions. EXPOSICIONS, i per si no en teniu possibilitats de venir a veure-la en directe us deixem aqui mateix una presentació fotogràfica molt il·lustrativa:

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s