Llegim i Compartim. Textes primavera 2011

 

Com sabeu de fa uns trimestres la proposta general del centre cívic queda ampliada amb un grup de lectura anomenat Llegim i Compartim, que conduit per la Marisa Ordóñez es reuneix els primers dimecres de cada mes. El grup i les sessions s’estructuren fonamentalment en dos eixos, literatura i dona.

Com ja hem comentat a altres articles d’aquest blog, per aquesta temporada, es preten treballar al voltant  de “La imatge  de la dona que s’ha ofert en els textos literaris” que tractarà d’analitzar els diferents models de feminitat present als textos literais. La primera sessió es realitzara demà dimecres 5 d’octubre de 19.30 a 21.30h.

En anteriors trobades del Llegim s’ha anat fen un repàs a la història de les dones escriptores el que ens ha permès conèixer algunes de les escriptores més significatives i les circumstàncies del moment social que els va tocar viure.

El repàs va començar  a l’antiga Grècia on  trobem  les primeres referències a dones escriptores (Safo, Aspàsia de Mileto etc.), i vàrem finalitzar amb el Modernisme i la generació del 98 per considerar aquesta etapa històrica com “la fi de segle”, ja que té lloc durant els últims anys del segle XIX i principis del XX.

Us deixem aqui un recull d’aquest material tant interessant, i que us pot servir d’ajuda:

Recull textes Llegim i Compartim Primavera 2011

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s