Dones de Pel·licula XV – 2011

Es celebra el proper mes de novembre,la 15ena edició del Dones de Pel·lícula, un cicle de videofòrum que proposa l’entitat Dones d’Horta i que es desenvolupa als dilluns de novembre a les 19.15h. de fa ja, quinze anys. La proposta és molt senzilla. A partir del visionat d’una pel·lícula, i amb l’ajut de persones de diferents ambits professionals, peró connectades amb la projecció o la seva temàtica, es proposa un debat obert amb tots els participants.

Un altre de les característiques del cicle és la tria d’una temàtica com a eix central que vertebri les projeccions. Per aquesta quinzena edició el tema són les famílies diverses. I es que realment el format de família ha anat canviant i variant al llarg dels anys i a l’actualitat coexisteixen modalitats familiars molt diferents a la família tradicional.

El cicle aborda aquesta temàtica a partir del visionat de tres películes:

  • Dilluns 7 de novembre a les 19.15h. Tres dies amb la familia de Mar Coll, amb la col·laboració de Vanessa Gaibar, antropòloga.

Dilluns 14 de novembre a les 19.15h. Familia de Fernando León, amb la col·laboració de Aurora Igual, Col·lectiu cinèfil Manderlay.

Dilluns 21 de novembre a les 19.15h. La Familia Savages de Tamara Jenkins, amb la col·laboració de Gemma Abellán, comunicadora.

Als propers dies us farem “cinc céntims” de cada pel·lícula i de cada ponent, per poder tenir més informació. Ara us deixem aqui el programa del cicle i us convidem a venir i dir la vostre. 

Totes les sessions són gratuïtes

Cartell-Programa Dones de Cinema XV-2011

US ESPEREM!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s