Barcelona VisualSound

La novena edició del Barcelona VisualSound comença amb la sessió inaugural, avui 7 de febrer, a les 19h a l’Espai Jove Garcilaso El Visual Sound és una proposta a nivell de ciutat on estan implicats molts equipaments culturals de Barcelona, entre ells alguns del districte d’Horta-Guinardó, com els companys del Centre Cívic Carmel o l’Espai Jove Boca Nord

Com s’explica a la seva pàgina web El Barcelona VisualSound és un festival anual que se celebra a l’hivern i que combina concursos en diferents àrees de la creació artística (audiovisual, animació, web, música, etc.) amb activitats gratuïtes divulgatives relacionades amb les mateixes àrees. Durant 10 dies, diferents equipaments municipals de Barcelona (centres cívics, espais joves, etc.) acullen els concursos i les activitats que es deriven.

Més de 50 activitats gratuïtes i obertes a tothom per tota la ciutat: tallers, conferències, taules rodones, espectàcles, projeccions, exposicions i concursos. Podeu consultar la programació sencera a aquest enllaç: PROGRAMACIÓ VISUALSOUND 12

Consulteu la programació sencera, extensísima i plena de propostes interessants ( no us perdeu la secció d’animació, hi han veritables obres d’art…), a la pàgina web del festival. WEB VISUALSOUND. Enguany s’han presentat al festival 236 obres. A les11 categories de participació: animació, banda sonora original (BSO), disseny de web, documental de contingut social, documental de muntanya-aventura-natura, ficció, tràilers falsos, videoclip, videocreació, vídeo publicitari i 2 minuts en 1 dia.

La cloenda serà el dia 18 de febrer a les 19:15h. a l’Espai Jove La Fontana on es farà el lliurament de premis i podreu gaudir, entre altres sorpreses, de l’espectacle audiovisual de Sebastián Séifert. Us recomenem que aneu seguint els actes proposats al llarg d’aquests 10 dies a la ciutat. L’innovació de les propostes, segur que us sorprendrà.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s