Màgia i Solidaritat a Horta

Més de vint entitats d’Horta s’han unit a una iniciativa que volem ressaltar. La proposta, liderada per 3 entitats històriques del barri d’Horta com són el Foment Hortenc, els Lluïsos d’Horta i l’Ateneu Hortenc consisteix en la organització d’una matinal d’activitats que han volgut anomenar “Phorta solidària“.

A aquesta primera edició s’ha organitzat una matinal on la màgia és la gran protagonist. Aquest espectacle es diu “Caliu màgic” i els aliments recollits aniran a Caliu, un espai d’acolliment i menjador d’Horta que diàriament aten a més de 100 persones

Caliu màgic esta format per tres mags, Bernat Bañolas, Ferran Homar i José Luis Vidondo. La representació serà el proper diumenge 12 de febrer al Foment Hortenc, en dues sessions matinals, la primera a les 10.30 h i la segona a les 12.30 h.

Les entrades es posaran a la venda el proper dia 1 de febrer al Foment Hortenc, Lluïsos d’Horta, Ateneu Hortenc o a phortasolidaria@gmail.com, El preu de l’entrada és de 5€. Com a tot acte solidari hi haurà una fila zero, donatiu lliure, per a tot aquell que vulgui: c/c 2100 0703 58 0200163206 indicant “fila zero”.

Aquest tipus d’iniciativa expressa una realitat irrefutable, Horta és un barri amb una gran riquesa associativa amb gent solidària. Com no, us animem a participar i a gaudir de la màgia

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s