CARNAVAL 2012 A HORTA

Aquest proper cap de setmana es celebren arreu una de les festes més divertides de l’any, que són l’explicació de que al llarg d’aquests dies veiem vampirs, monstres horribles i princesses compartint els carrers de forma amistosa. Es tracta del Carnaval, i a Horta com no pot ser d’una altre manera també el celebrem.

Conjuntament amb la Ludoteca El Galliner i el Casal de Gent Gran d’Horta, organitzem una petita rua, concurs i festa, de fa uns 3 anys. Aquest any es farà el proper divendres 17 de febrer amb el següent horari.

  • 17.30h. Sortida de la rua des de la Plaça Stes Creus. Recorrgut: Horta – Vent – Chapi – Feliu i Codina. Després de passar pel Casal de Gent gran, acabarem al Centre Cívic Matas i Ramis (Feliu i Codina 20). Tota la rua contara amb la animació del Grup de Tabalers dels Diables d’Horta.
  • 18.15h. Festa i xerinola amb l’animació de Itakart Al llarg de la rua i de la festa, membres del jurat decidiran els premis del concurs de disfreses. Les categories són infantils i adults. Per les infantils es premiaran les disfresses per franges d’edat, que són: 0-3 / 4-7 i de 8 a 12. Per adults les categories són: individual, parelles i comparses.
  • 19.15h. Entrega de premis dels dos concursos de disfresses.
  • 19.30h. Festa final de festa amb balls en línea i animació de DJ Aguado.

Per disabte 18 esta prevista la gran cavalgata organitzada per l’associació de comerciants Cor d’Horta. La concentració de comparses i participants esta prevista a les 18.30h al Mirador d’Horta.La rua passarà pels diferents carrers de l´eix comercial amb la finalització del recorregut a la plaça Eivissa on es farà l´entrega de premis en vals de compra a les 3 millors comparses i es farà una petita festa per als presents.

Recorregut previst:
Mirador d´Horta, carrer Beatriu, Dante Alighieri, Passeig Maragall, gir a Maragall amb Peris Mencheta, Passeig Maragall, Tajo, Lisboa, Santa Joana D´Arc, Dante Alighieri, Baixada de la Plana, Tajo, Fulton, i final de festa a la Plaça Eivissa – Perer Pau – Baixada del Mercat.

Podeu buscar mes informació a la web de l’associació: COR D’HORTA

Com és evident us convidem a venir i disfrutar d’aquesta festa tant particular el dia que us vagi millor, disfressats o no sereu benvinguts!!

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s