IV Concurs de Microrelats Matas i Ramis

 

Ja tenim convocada la IV edició del Concurs de Microrelats Maras i Ramis.

Com sabeu, aquesta és la nostre manera de celebrar un dia tant i tant destacat per al nostre pais, com es la diada de Sant Jordi. A més, Horta sempre s’ha sign ificat, entre d’altres coses, per una especial sensibilitat vers l’art de la literatura, així que d’entrada us animem a tots/es a participar i gaudir, d’aquesta festivitat d’una manera “diferent”.

La proposta és igual que les edicions passades, ja que es tracta d’un format ben conegut i acceptat per tots: els textos presentats no poden tenir mes de 5 linees i contenir una paraula clau. La paraula triada aquest any es oportunitat. Pensem que és una paraula carregada de bons significats de cara a una realitat com l’ha d’avui dia marcada per la crisi. No oblidem que crisi, al seu origen vol dir, canvi… oportunintat.

El periode per portar les propostes es del 5 al 31 de març. L’acte d’entrega de premis, es realitzarà a la sala Ignasi Vallhonesta del centre cívic el proper 19 d’abril a les 18 h.

La novetat més important d’aquesta edició. és el nou canal que hem obert per tal de rebre les propostes que es preesentin. Per primer cop, s’accepten propostes rebudes per correu electrònic, enviant el microrelat juntament amb una còpia del DNI (les dues cares) a la següent adreça:

ccmatasiramis@gmail.com

Les edicions anteriors, realment van ser un éxit de participació, i de nivell dels microrelats. S’han publicat dos llibres recolint els millors. Aqui us deixem el de la darrera edició. la del 2011, perque aneu veient com és:

LLIBRE MICRORELATS 2011

Al llarg dels propers dies anirem informant de diferents detalls al voltant d’aquesta convocatòria, de moment aqui us deixem les bases per participar aquest 2012.

BASES CONCURS MICRORELATS 2012

 Esperem els vostres relats!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s