Qui te roba per rentar?

Avui, dimarts 17 d’abril a les 18h. podrem assistir a una conferència al voltant, d’un dels temes mes definitoris del barri d’Horta, les bugaderes i els safarejos que, encara avui dia es mantenen a alguns racons del barri.

Com molts sabeu, aquest tema ha estat molt ben treballat i documentat per diferents historiadors als darrers anys. Dos de les persones mes actives en aquesta tasca ens acompanyaran avui a la xerrada. Són el Sr Joan Termes, i la Sra Montserrat Gistau. Pensem que aquesta és una ocasió única per descobrir el passat recent del barri. Al final de la exposició i el visionat del documental, podrem comentar amb ells tots aquells temes que volguem.

Al voltant d’aquest tema es va realitzar una exposició itinerant que amb el nom “Qui te roba per rentar?” ha recorregut diferents equipaments i espais de la ciutat. Fa unes setmanes va estar al districte, concretament al Casal d’Entitats Mas Guinardó. L’acte es complementarà amb el passi d’un documental sobre aquest tema, que il·lustrarà la xerrada.

Us esperem a tos/es!!

Si voleu saber mes sobre el tema, aqui us deixem uns quants enllaços i un video realitzat per Localia TV sobre aquest tema.

Exposició Qui te roba per rentar?

Projecte Bugaderes al Centre de Cultura Dones Francesca Bonnemaison 

Llibre a Editorial Laie

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s