XXVI Premis Horta-Guinardó

Ja tenim a l’abast de tots la edició d’aquest any, i ja van vint-i-sis, dels Premis Horta-Guinardó que volen premiar a entitats o persones indivuals que s’han significat al llarg de l’any per la seva tasca cívica.

Enguany, consolidant el que ja es va fer l’any passat amb motiu de la vint-i-cinquena edició dels Premis, també s’atorgarà un reconeixement especial a una personalitat o institució que, amb la seva tasca, hagi col·laborat a projectar el nom del Districte més enllà dels nostres barris.

Una de les claus de l’éxit d’aquests premis, a part dels evidents, esta al seu procés de selecció i tria dels candidats. Es realitza una votació popular a la qual poden participar qualsevol persona que vulgui, és per tant una elecció amb molts lligams amb la societat civil.

Aqui us deixem la convocatòria, les bases i la butlleta per proposar candidatures:

BASES

1- El Jurat, designat amb aquesta finalitat, atorgarà tres premis per majoria de vots. Els premis podran ser declarats deserts o atorgar accèssits o premis especials a criteri del Jurat. El veredicte serà inapel·lable.

2- Els premis podran atorgar-se a persones, entitats o col·lectius que hagin estat proposats per qualsevol persona o entitat. La data límit per formalitzar la proposta serà el dimarts 11 de desembre de 2012 a qualsevol d’aquests punts:

 • Seu del Districte (ronda del Guinardó, 49)
 • Oficina d’Atenció Ciutadana d’Horta-Guinardó (carrer de Lepant, 387)

3- El Jurat podrà premiar persones, entitats o col·lectius que hagin destacat, principalment, en programes, accions i esdeveniments duts a terme en el decurs d’aquest any 2012 o per la seva trajectòria, sempre vinculats a qualsevol dels àmbits següents:

Promoció de la vida associativa, música, lletres, arts plàstiques, arts escèniques, esports, animació sociocultural, dinamització socioeconòmica, mitjans de comunicació, recuperació de festes i tradicions, història dels barris del districte, contribució a la millora de la vida col·lectiva, a la cooperació i a la solidaritat i a qualsevol altre àmbit que, a criteri del Jurat, pugui ésser objecte del premi.

4- El Jurat estarà compost per les persones següents:

 • El president del Consell del Districte, com a president del Jurat
 • La regidora del Districte
 • El vicepresident del Districte
 • Un conseller o consellera, en representació de cadascun dels grups polítics presents al Consell del Districte
 • 2 persones representants dels Consells Sectorials del Districte
 • 5 persones de reconegut prestigi als diferents barris del cistricte i vinculades al món de la comunicació, les arts, la història i/o al moviment associatiu

Amb veu però sense vot:

 • El cap del Departament de Comunicació del Districte
 • La directora o un tècnic de la Direcció de Serveis a les Persones del Districte
 • La consellera tècnica del Districte, com a secretària

5- Els premis seran lliurats en el decurs d’un acte que se celebrarà el dissabte dia 15 de desembre, a les 19.30 hores.

6- El resultat de l’elecció dels premiats serà comunicat directament a la persona i/o entitat escollides i, si l’accepta, el Districte d’Horta-Guinardó es reserva el dret de donar publicitat del veredicte i del lliurament del premi als mitjans de comunicació.

7- El Districte d’Horta-Guinardó pot modificar les bases, objecte d’aquesta convocatòria o, fins i tot, anul·lar-la si ho creu oportú.

Com podeu llegir, el període per proposar candidatures serà fins el dimarts 11 de desembre de 2012. Les butlletes per omplir les podreu trobar en suport paper a tots els equipaments culturals del Districte, o bé també de forma digital fent click al següent enllaç: 

FORMULARI CANDIDATURES

Aqui també us deixem les bases en versió PDF:

BASES XXVI PREMIS HORTA-GUINARDÓ

Esperem les vostres propostes!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s