Joan Parramón. Pintura

JParramon1

Tenim exposada a la cafeteria una exposició de pintura que no us deixarà indeferents. Es tracta d’un treball obra del pintor Joan Parramon.

El motiu de la mostra gira al voltant de l’aigua i el seu fluir… una temàtica que li va molt i molt bé. El treball d’en Joan es caracteritza per colors vius, trasos enérgics, marcats i on la tela es converteix en una gran escaparat on expressar vitalitat i dinamisme. Ho podreu comprovar si veniu del 3 al 21 de desembre al centre cívic. Veureu la seva obra penjada a les parets de la cafeteria del centre, un espai molt idoni per les seves característiques, molt més que una sala més formal pero també més fredfa i menys viva…

Aqui us deixem unes imatges que us poden ilustrar sobre aquest tema:

Cal dir que en Joan, ve de exposar fa poc a New York, on va participar d’una exposició col·lectiva a la ciutat dels gratacels.Va estar del 14 de novembre fins fa relativament pocs dies, de fet va tenir el temps just d’aterrar… i muntar !!

 “From Barcelona to New York” es va poder veure a la Montserrat Contemporary Art Gallery de Nova York amb molt bona acollida.

Per últim volem destacar el paper reivindicatiu d’en Joan Parramón, un artista compromés amb la seva disciplina i que va liderar, junt amb altres companys, la necessitat de crear un dia internacional de la Pintura. En aquest sentit, aqui us deixem un vídeo, de fa uns anys, on juntament amb el també pintor Magnolo Oliver, expossem les seves reivindicacions.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s