Exposicions 1er Trimestre. Sala Ignasi Vallhonesta

SalaExposicionsIgnasiVallhonesta

Amb aquest article us volem informem del programa d’exposicions que tenim previst per als propers tres mesos a la sala polivalent Ignasi Vallhonesta, Si voleu visitar qualsevol de les exposicions que us anunciem aqui, sabeu que la entrada és lliure i gratuïta, però esta subjecta a uns horaris que aqui us deixem en format pdf:

HORARI VISITES EXPO

Cal dir, però, que ja hem començat l’any amb dos exposicions a cada un dels espais, de les quals ja us hem informat. Es tracta de la exposició fotogràfica de la Naty Martín realitzada a la cafeteria/hall d’entrada a la primera quinzena de gener ( +info Naty Nines ) i la realitzada pel Col·lectiu d’Artistes d’Horta titolada Espirit, Llum i Color a la sala Ignasi Vallhonesta. ( +info Esperit, Llum i Color )

CartellXavi (2)

A la sala polivalent tenim actualment penjada una exposició que està revent multitut d’elogis per la seva qüalitat. Es tracta de LLums de Barcelona, obra d’en Xavi Moreno. Si teniu possibilitats, us recomenem que us deixeu caure, realment val molt la pena. El joc de llums i ombres, la representació d’espais comuns i reconeixibles de la ciutat ( i alguns racons mes propers del barri) caracteritza aquesta proposta.  

La podeu gaudir, fin a finals d’aquesta setmana.

__________________________________________________________________________________________________________

CartellManelRovira (2)

A continuació podrem gaudir d’una altre exposició de pintura, però amb una temàtica diferent. Es tracta de la mostra Paissatges d’en Manel Rovira. La podrem veure del 4 al 16 de febrer a la mateixa sala. Com veueu a les imatges, es tracta d’obres inspirades a la natura. Es tracta de representacions de paissatges del Pirineu. També podrem veure algun retrat.

Aqui us deixem una petita mostra del que podrem gaudir:

_____________________________________________________________________________________________________________

 cartellstopA

I després de divereses exposicions artístiques, toca fer una mica de prevenció. En aquest cas, acollim una mostra molt interessant sobre la prevenció d’accidents de trànsit. Es un proposta de la Asociación de Ayuda y Orientación a los Afectados por Accidentes de Tráfico STOP ACCIDENTES. En realitat podem parlar d’una doble exposició ja que es tracten dues temàtiques diferents, titolades: Vianant no travessis la teva vida enfocada més als vianants, i Conductor, tu decideixes! centrat en els condustors.

La exposició la podrem veure del 18 de febrer al 2 de març. La proposta es complementa amb un audiovisual i una xerrada, a la qual us convidem, el dimarts 19 de febrer a les 19h.  La mostra consta d’uns 10 panells molt didàctics amb imatges molt clarificadores i amb textes explicatius en català i castellà. Aqui us deixem una petita mostra:

__________________________________________________________________________________________________________

Donesi+12Diptic1 copia

I ja entrats en març, acabarem el trimestre amb una mostra al voltant del 8 de maç, dia internacional de la dona treballadora. Com sabeu, aquesta és una data molt especial a la programació del centre i sempre es programa alguna mostra al voltant d’aquest dia tant assenyalat.

A més, aquest any us demanarem col·laboració en la confecció de la mostra. Mes endavant ja us farem saber com podeu participar.

Esperem que totes les mostres siguin del vostre gust.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s