Activitats 8 de març a Horta-Guinardó

 

8demarç2013

Com tots/es ja sabeu demà es commemora el dia internacional de la dona. El centre cívic sempre ha estat un espai generador d’iniciatives al voltant d’aquest tema, fruit de la especial sensibilitat que el territori d’Horta té en aquest àmbit.

Aquest aspecte també es pot traslladar a la resta del Districte d’Horta-Guinardó on des de ja fa uns dies, i continuant amb els propers podrem trobar iniciatives de tot tipus, que venen desde equipaments culturals, a grups i/o entitats. Us deixem aqui mateix la guia que s’ha editat on es recullen totes aquestes propostes.

GUIA ACTES 8 DE MARÇ HORTA-GUINARDÓ

Us resaltem es nostres propostes, que estan incloses en el programa. La primera es aquesta mateixa tarda, amb la inauguració de la exposició col·lectiva anomenada “Dona i Mite des de la imatge” que estara exposada a la sala Ignasi Vallhonesta fins al proper 21 de març. Coordinada per la Marisa Ordóñez, us recomenem molt i molt venir a veurela, donada la qualitat i sobre tot la varietat de formats i llenguatges visuals mostrats. La inauguració es realitzara a partir de les 19h. amb una lectura de textes i el passi d’un audiovisual. En breu us informarem de com va anar

donaescenica (2)

Aquest dissabte, tenim el privilegi d’estrenar un espectacle. Es tracta del projecte anomenat, Dona Escènica un conjunt de propostes escèniques que engloben propostes musicals, teatrals etc… Sera el dissabte 9 de març a les 20.30h. i la entrada sera lliure. En breu us informarem de mes detalls.

sobrinodeldiablo

I el dissabte 16 de març a les 21h. la proposta barreja a parts iguals musica, humor… i reflexió. Es tracta d’un “taller-concert” de la ma del cantautor hortenc El Sobrino del Diablo. L’objectiu d’aquesta proposta, a part de passar una bona estona, és parlar dels eterns estereotips i prejudicis al voltant del sexisme.

Com sempre us convidem a venir i participar!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s