Classe gratuïta de Katsugen

simbolseitai

 

Dins del període d’inscripció, que recordem és del 6 al 15 de març, us oferim la possibilitat de poder “practicar” de forma gratuïta i sense inscripció prèvia, un dels tallers que formen part de la oferta per aquesta primavera. Es tracta del Katsugen, una tècnica corporal una mica desconeguda però d’indubtables beneficis corporals.

La sessió serà conduïda per la Margarita Verga, instructora i tallerista del centre. Les dues sessions seràn el proper 13 de març de 10:00h a 11:30h. i de  19:30 h. a 21:00h. Com veieu teniu dos possibilitats horàries, pel matí i per la tarde.

I… De què es tracta? 

Quan badallem, ens movem durant el somni, sospirem o agafem un refredat, el nostre cos està autoregulant-se. D’aquesta forma s’elimina naturalment el  cansament i les tensions acumulades.  En les classes aprendrem a sensibilitzar la columna i induir el moviment involuntari anomenat katsugen permetent que s’alliberi la tensió sobrant.

També practicarem el yuki. En japonès ki: energia, atenció i yu: agradable. És un intercanvi energètic que consisteix a donar i rebre atenció, principalment a través de la percepció de les mans. Per a això aprendrem a respirar conscientment. Després de les pràctiques és habitual tenir una sensació de que alguna cosa en nosaltres s’ha renovat: la respiració s’aprofundeix, la ment es buida; sorgeix un ànim – una alegria – que és fruit del canvi corporal.

Esteu tots/es convidats/es

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s