Contes a les Places. Programa

ContesPlaces13

Com és habitual a aquestes dates d’estiu, conjuntament amb la Bilbioteca Horta-Can Mariner oferim la possibilitat de gaudir a tots aquells que vulguin gaudir del plaer de sentir contes. Per fer-ho s’utilitzen dos espais molt populars del barri, les places Eïvissa i Bacardí. Es tracta del cicle  anomenal Contes a les Places. Activitat gratuïta i oberta a tot el barri. Totes les sessions es realitzran en dimecres a partir de les 19h.

Aquest any 2013 es realitzarán tres sessions diferents, començan avui a la Plaça Eivïssa amb la sessió anomenada SIN CUENTOS ME ABURRO conduida pel rondallaire Alekos.

Aqui us deixem tota la informació i si voleu tenir-ho, us deixem enllaçat tot el programa en fomat PDF.

PROGRAMA CONTES A LES PLACES 2013

.

SIN CUENTOS ME ABURRO

Dimecres 3 de juliol. Plaça Eivissa. 19h

En un poble amagat de la costa del Carib de Colòmbia, viu Luis Soriano, un home a qui li agraden els llibres. Un dia resol compartir-los amb gents humils de llocs enca­ra més apartats. Aconsegueix dos burros, els omple de llibres i cada setmana visita algun d’aquests llocs per­duts, amb la seva curiosa biblioteca que va anomenar Biblioburro. El recital es basa en una història veritable, explicada per infants de forma succinta per Jeannette Winter… Dins de la versió de Alekos hi ha imatges en cartró, instruments mínims de percussió, i també cants i contes tradicionals.

Narrador: Alekos

__________________________________________________________________________________________________________________

CONTES DE LA MEDITARRÀNIA 

Dimecres 10 de juliol. Plaça Bacardí. 19h.

Aquest Mar nostre està ple d’històries! Un vell mariner amb l’ajut d’uns barrets i d’uns quants titelles ens expli­carà una rondalla mallorquina, un conte del desert ma­rroquí, una llegenda turca i, per acabar, una història a cavall entre Itàlia i la India. I tot això amb la col·laboració del públic.

Narrador: David Lain de L’Estenedor

_________________________________________________________________________________________________________________

 

AMERICANTOS Y LATICUENTOS!

Dimecres 17 de juliol. Plaça Eivissa. 19h.

Tío Tigre i Tío Conill, la Niña Bonita (que sembla la rei­na de la lluna), la tortuga Manuelita, el Gat que pesca i s’escapa, la Història d’un Cavall que era ben Bonic… Tot està a punt perquè un munt de personatges i d’històries, vingudes de més enllà del mar, se’ns fiquin pels oïdes i ens facin pessigolles… T’atreviràs a explicar-les? Són tants americantos… I quants laticuentos! Aquest espec­tacle recull alguns dels millors contes i cançons infan­tils que des de fa generacions s’expliquen, canten i lle­geixen a Llatinoamèrica.

Narrador: Rubén Martínez

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s