… quina gran festa del flamenc!!

Doncs així va ser, els espectadors que divendres passat dia 11 de novembre, es van apropar al Centre Cívic Matas i Ramis es van portar una grata sorpresa.

Es tractava d’un concert programat dins del cicle Zona Flamenca que cada any per aquestes dates porta aquest estil musical al districte d’Horta-Guinardó. Els encarregats de realitzar aquest concert eren el grup Flamenco Joven Barcelona.

Cal dir que va resultar un concert extraordinari, que va entusiasmar al public assistent i va arrencar més d’una ovació en l’hora i escaig que va durar l’actuació. Amb una veu personalíssima, en Santiago Silverio va anar cantant diferents pals del flamenc, amb fluïdesa i seguretat, acompanyat en tot moment per la extraordinària guitarra d’en Tomas Lorenzo, i les palmes realitzades per en Pau Borrel, l’Helena de Castro i en Sergio Quesada.

Aquest últim en Sergio va ballara la part final de l’espectacle, amb energia, força, aprofitant al màxim un escenari que moltes vegades, li va resultar petit i va treure aplaudiments sincers per part dels assistents.

Sincerament, us recomenem seguir atentament aquesta formació de flamenc. Nosaltres des d’aquest bloc us anirem informant de les properes actuacions. També recordar-vos que el cicle continua, i que la propera «parada» és aquest divendres 18 de novembre a les 22h al Espai Jove Boca Nord, on podreu sentir a en Pau Figueres. Teniu tots els detalls a la programació:

CICLE ZONA FLAMENCA 11

Per últim us deixem amb algunes instatànies de l’extraordinàri concert viscut divendres passat:

Deja un comentario