Vacances en Pau – Sahara Horta


Vacances en Pau

SÀHARA HORTA, és una de les entitats que acollim al Centre Cívic, gestiona el projecte de VACANCES EN PAU que permet la estada a casa nostre de nenes i nens vinguts dels campaments de refugiats sahrauís durant l’estiu.
L’acolliment temporal es fa durant els mesos de juliol i agost per mitja de famílies acollidores voluntàries que integren als infants als seus entorns socials i familiars.
 Actualment estem en procés de selecció de famílies que acolliran els nens que vindran el proper estiu i volem oferir la possibilitat de fer arribar aquesta possibilitat solidaria a totes les famílies de la zona nord de Barcelona.
Si creieu que podeu col·laborar aquest any en el projecte, ja sigui acollint infants o per altres mitjans, podeu posar-vos en contacte amb la entitat enviant un e-mail a saharahorta@yahoo.es o trucant al telèfon del Centre Cívic (934.072.356)
Si us interessa aquest projecte us facilitem aqui mateix diferents cannals d’informació de aquesta entitat, com el seu FACEBOOCK, el seu interessant BLOG o directament a la seva pàgina web oficial WEB SAHARA HORTA.
______________________________________________________________________________________________________________
 .
Aprofitem aquesta oportunitat per anunciar-vos la interessant exposició fotogràfica que es realitzarà a l’espai de cafeteria del centre,del  25 de maig al  7 de juny . Aquesta mostra fotogràfica és  obra d’en Jordi Martínez que ja ha realitzat alguna mostra i que es garantia de qüalitat. Al mateix espai, trobareu una vitrina amb diferents articles que podeu adquirir, i que ajudaran a aquesta entitat

Deja un comentario